[Home][Dagboek B]

 

 

 

 

 

Dagboek van het B(orago)-nest:

 

Vrijdag 1 juni 2007:

Vandaag ben ik 40 dagen drachtig en vrouwtje maakt voor het eerst foto’s van mij. Ik vind het niet leuk om op de foto te moeten. Gelukkig valt het allemaal nog wel mee voor mij maar vrouwtje heeft er aardig de pest in dat ik niet op mijn rug wil liggen. Een zittende foto is toch veeeel leuker vind ik.

 

 

 

 

Woensdag 6 juni 2007

Vandaag ben ik dus 45 dagen drachtig. Ik vind het met dit warme weer een heel gesjouw hoor! De werpkist is klaar en ik mocht hem vandaag voor het eerst uitproberen. Is toch wel weer even wennen.

 

 

De puppies bewegen , denkt vrouwtje, aardig. Ik schrik mezelf de hele tijd het apezuur en denk dat er een vlieg op zit maar nee hoor, het is allemaal in mijn buik. Weet eigenlijk niet goed wat er allemaal gaat gebeuren maar het valt wel op dat iedereen heeeel voorzichtig met mij is. Ha Ha dat buit ik dan ook lekker uit en ze moeten me steeds weer knuffelen.

 

 

Sam (de vader) komt de hele tijd even bij me kijken wat er toch allemaal gebeurt en dan wilt hij er ook in maar dat mag van vrouwtje niet. Dit bedje is lekker helemaal van mij alleen.

 

Maandag 11 juni 2007

Ik ben   50  dagen drachtig, jippie!!!  Het einde komt in zicht.

Ik heb toch zo’n last van die dikke buik met deze hitte.

Krijg wel de hele dag door lekkere dingetjes toegestopt en vrouwtje gaat samen met mij lekker liggen. Wat is het leven toch fijn voor een drachtig teefje.

Omdat baasje gisteren wat foto’s wilde maken ben ik maar aan het poseren geslagen en met een beetje hulp ben ik toch nog aardig op de foto gekomen.

Zoals je kunt zien ben ik voor 7 weken drachtig aardig dik.

Ben daarom ook bang dat het geen tweeling is.

Heb nog even aan Caelin gevraagd hoe dat er in hemelsnaam uitkomt maar die zei dat ik dat vanzelf merkte. Het zal me benieuwen, zal wel niet zo gaan als dat het erin gekomen is .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[Home][Amy][Amadeus][Amarante][Amarante][Aankeuring Amarante][Galerij Amarante][Showresultaten Amarante][Stamboom Amarante][Annabel][Galerij Annabel][Showresultaten Cathinka][Stamboom Annabel][Apollo][Anouk][Arwen][Athina][Avante][A-nest week 1][A-nest week 2][A-nest week 3][A-nest week 4][A-nest week 5][A-nest week 6][A-nest week 8][A-nest week 9][Bajcsa][Het begin][Belecska][Bílovec][Borago][Galerij Borago][Stamboom Borago][Borotín][Böszénfa][Foto's B-nest][Foto's B-nest][Foto's B-nest][Foto's B-nest][Foto's B-nest][Foto's B-nest][Foto's B-nest][Caecilia][Galerij Caecilia][Showresultaten Cathinka][Stamboom Caecilia][Caelin-Adelheid][Aankeuring Caelin-Adelheid][Galerij Caelin-Adelheid][Nesten Caelin-Adelheid][Showresultaten Caelin-Adelheid][Stamboom Caelin-Adelheid][Caine][Caine][Stamboom Caine][Caisa][Cammilia][Cassarah][Cathinka][Cathinka][Galerij Cathinka][Showresultaten Cathinka][Stamboom Cathinka][Cedric][Channah][Chresten][Chresten][Stamboom Chresten][Comtesse-Althea][Aankeuring Comtesse-Althea][Galerij Comtesse-Althea][Nesten Comtesse-Althea][Showresultaten Comtesse-Althea][Stamboom Caelin-Adelheid][Contact][Home][Home][No title][Support][Foto's C-nest][Foto's C-nest][Foto's C-nest][Foto's C-nest][Foto's C-nest][Foto's C-nest][Foto's C-nest][Dagboek][Dagboek B][Da Silva][Del Piero][Del Vanita][Dio Selina][Di Stefano][Foto's D-nest][Foto's D-nest][Foto's D-nest][Foto's D-nest][Foto's D-nest][Foto's D-nest][Foto's D-nest]

Copyright (c) 2005-2007 Acasius Publishing. All rights reserved.

info@acasius.nl